Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate direct de ceea ce promovati dumneavoastra in zona online. Newsletterul are rolul esential de a oferi mereu informatii relevante nisei dvs, pentru ca altfel, indiferent de expunerea dumneavoastra in mediul online, vechii clienti, multumiti sau nu, vor uita cu cine au intrat in contact si vor cauta alte companii care sa le serveasca nevoile. Evitati acest scenariu, apeland la cea mai sigura si stabila modalitate de comunicare cu acestia!

 

EMAIL MARKETINGUL ARE NEVOIE DE UN INSTRUMENT PE MASURA!

 

Pentru ca degeaba aveti profesionisti in email marketing sau relatii cu publicul daca instrumentul pe care il folositi nu este unul puternic si eficient. Cand vorbim de instrument, ne referim la platforma de administrare, creare si trimitere emailuri – pe scurt, softul de newsletter.

 

CE VA PUTEM NOI OFERI?

 

Prologue Advertising vine in ajutorul tuturor intreprinzatorilor cu un sistem de newsletter eficient, asigurand flexibilitatea si garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie – pentru ca noi am creat un soft care sa va permita o gestiune simpla a tuturor emailurilor si, prin parteneriatele pe care le avem, garantia ca fiecare mesaj ajunge acolo unde trebuie, la clienti, in inbox!

Un sistem de newsletter presupune investitii foarte mari, mai ales daca este unul de calitate, care garanteaza livrarea emailurilor in proportii de pana la 100%. Dar credem ca oricat de exigente sunt nevoile dumneavoastra, noi va putem satisface pe acest plan!

Sistemul permite un management avansat al utilizatorilor (abonatilor), acestia putand fi organizati in diferite grupuri de interes. Newsletterele se pot trimite in doua formate: cu articole (integrate intr-un design personalizat), sau format pur HTML, oferindu-va posibilitatea formatarii textelor cu ajutorul unui editor asemanator Word-ului.

De asemenea am implementat functia de abonare/dezabonare (pentru a nu fi considerat spam), dar si optiunea de vizualizare online, in cazul in care abonatii nu pot deschide emailul primit. Trimiterile se fac folosind autentificare SMTP si semnatura DKIM.

Aplicatia de newsletter furnizeaza rapoarte referitoare la numarul de email-uri trimise si numarul de abonati care au citit newsletterul. In partea dreapta puteti vedea si cateva screenshot-uri ale aplicatiei noastre.

Daca aveti intrebari sau doriti sa aflati mai multe detalii despre aceasta aplicatie, nu ezitati sa ne contactati.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE NEWSLETTER?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Newsletter.