Mobile Web Design

MOBILE WEB DESIGN

 

Indiferent ca incepeti un business online sau activati deja pe aceasta piata, utilizatorii de telefoane mobile nu trebuie neglijati – deoarece, conform statisticilor, acestia sunt de ordinul milioanelor, doar in Romania! Indiferent de nisa in care activati, o mare parte dintre cele cateva milioane de internauti mobili din Romania folosesc telefonul mobil pentru a se interesa de produse, servicii si, datorita mobilitatii si simplitatii pe care o ofera tehnologia, efectueaza cumparaturi – pe scurt, pot genera profit pentru compania dumneavoastra!

 

DE CE ESTE IMPORTANT UN WEBSITE OPTIMIZAT PENTRU TELEFOANE MOBILE?

 

Din nefericire, sunt multe telefoane care nu pot citi paginile web obisnuite, adaptate pentru utilizatorii de calculator, motiv pentru care puteti pierde un numar mare de clienti sau simpli cititori – potentiali clienti. Pentru a oferi noilor dvs clienti o interfata adecvata telefoanelor mobile, aveti nevoie de profesionisti care sa creeze sau sa adapteze o platforma dedicata acestora.

 

CE VA OFERIM?

 

Indiferent ca aveti deja un website obisnuit (dedicat utilizatorilor de calculator/notebook) sau abia doriti sa intrati pe piata online, suntem capabili sa gandim proiectul dvs in maniera in care sa aveti posibilitatea de a genera profit pe baza platformelor mobile. Suntem capabili sa adaptam actuala dvs platforma in varianta mobila sau sa cream una de la inceput, atenti la fiecare detaliu, respectand viziunea dumneavoastra!

Firme cunoscute din Romania au beneficiat de serviciile noastre si pe acest plan, iar noi, acum, va propunem sa va extindeti atat orizonturile, cat si potentialul de captare a consumatorilor mobili – pentru toate acestea trebuie doar sa accesati pagina noastra de contact!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE MOBILE WEB DESIGN?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Mobile Web Design.