Identity / Logo

IDENTITY/LOGO

 

Pentru foarte multe firme, clientii sunt mai usor de castigat decat de pastrat, aceasta fiind o adevarata problema, pentru ca productivitatea unei companii, online sau offline, este direct influentata de forta prin care isi atrage noii clienti, si mai mult de atat, de actiunile pe care le intreprinde pentru a-i pastra! Totusi, chiar si cu specialisti in relatii cu publicul, brandul dvs ar putea sa nu aiba puterea necesara pentru a-si continua actualele parteneriate.

 

STABILIREA IDENTITATII DUMNEAVOASTRA ESTE CHEIA!

 

Pentru ca simplul consumator degeaba asimileaza experiente pozitive cu dvs daca pe viitor nu va reusi sa le coreleze cu brandul! Este interesant cum oamenii reactioneaza la diferite culori, forme, iar modalitatea cea mai buna prin care puteti lega direct calitatea produselor / serviciilor oferite cu brandul dumneavoastra, este logo-ul.

Acest logo, odata realizat, apare peste tot in firma dumneavoastra – pe etichete, facturi, bannere, carti de vizita etc – in acest fel, placutele amintiri alaturi de dumneavoastra vor credita compania pe care o conduceti!

 

CE VA PROPUNEM?

 

Va propunem o identitate usor inteleasa de fiecare consumator, care sa se muleze perfect pe ceea ce intreprindeti dumneavoastra ca brand! De la carti de vizita pana la template-uri de foi cu antet, suntem capabili sa va propulsam cu incredere afacerea in zona dorita de dumneavoastra, sau sa va imbunatatim actualele performante – pentru ca doar in acest fel, clientii dumneavoastra pot fi “educati” sa priveasca prin prima brandului si nu neaparat catre produs / serviciu. Noi ne angajam sa va transformam afacerea intr-o identitate corporativa coerenta cu un impact vizual pozitiv, memorabil.

Suntem siguri ca deja aveti o viziune asupra a ceea ce doriti sa fiti ca brand, iar echipa noastra va poate prelua oricand cererile, apeland sectiunea de contact!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE IDENTITY/LOGO?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Identity/Logo.