Google AdWords

GOOGLE ADWORDS

 

Cel mai mare program de advertising online din lume, Google Adwords, poate fi si cel mai eficient doar daca stiti cum functioneaza si ce trebuie sa evitati – pentru a genera rezultate cat mai bune afacerii dumneavoastra!

 

CUM FUNCTIONEAZA PRACTIC ADWORDS?

 

Adwords este practic o piata de cuvinte-cheie. Fiecare afacere (website) reflecta anumite cuvinte-cheie, iar promovarea prin Adwords se caracterizaza prin reclama direct in motorul de cautare, sau pe alte website-uri care folosesc aceleasi cuvinte-cheie. In contextul in care cuvintele-cheie (keywords) reprezinta relevanta unei nise – reclama trebuie creata in asa fel incat sa ajunga acolo unde trebuie: in ochii celor interesati de ce promovati! De aici deducem un singur lucru: o campanie Adwords creata cu multe cuvinte-cheie va spori traficul, insa va ajunge si in ochii celor mai putin interesati!

 

CUM FOLOSITI GOOGLE ADWORDS LA MAXIMUL POTENTIAL?

 

Monitorizarea si optimizarea licitatiilor este foarte importanta, iar pretul pe care il acordam trebuie sa varieze. Intr-o campanie Adwords de succes, se incepe cu suma mari spre mai mici! Aici, insa, intervenim noi. Experienta pe care o avem (peste 5 ani de lucru cu Google Adwords) va va ajuta sa va mariti vanzarile prin oprimizarea si urmarirea evolutiei campaniilor.

Daca sunteti interesat sa porniti o campanie Google Adwords, nu ezitati sa ne contactati si veti beneficia de cupoane valorice oferite de Google prin noi si programul Google Engage.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE GOOGLE ADWORDS?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Google AdWords.