dima
 • Optic Art Studio

  Echipa Optic Art Studio este o prezenta eleganta, placuta si discreta, care surprinde cu o abilitatea deosebita toate momentele cheie ale evenimentului d-voastra, fara a incomoda bunul mers al lucrurilor.
  Stiu sa fie „nevazuti”, pentru a surprinde imagini cat mai sugestive si naturale, invitatii d-voastra nesimtindu-le prezenta, cadrele imortalizate fiind pline de emotia si efervescenta evenimentului. Pentru realizarea unui material unic, va ofera anumite idei si sfaturi, aleg decoruri deosebite, vii, care sa va puna in valoare.
  Materialele prelucrate de Optic Art Studio, intr-o maniera proprie si originala, sunt o adevarata dovada a emotiilor traite de d-voastra, cu ocazia acestor evenimente speciale. Scopul lor este ca ori de cate ori revedeti aceste momente, sa le retraiti cu toata intensitatea.
  Nunta, botezul sunt evenimente mult prea importante pentru tine incat sa lasi pe seama unor neprofesionisti sarcina de a le imortaliza.
  Optic Art Studio este o echipa tanara, dar cu experienta in domeniu, dinamica, energica, la curent cu tot ceea ce este nou in domeniu, pentru a furniza clientului un material de calitate excelenta.
  Website: www.opticartstudio.ro