dima
  • Artemis Models

    Infiintata la Brasov in anul 1995,ARTEMIS este una dintre agentiile de modele care, datorita realizarilor pe plan national si international, a reusit sa se afirme in domeniul modelingului si sa intre in topul celor mai bune agentii de modele din Romania. Astfel, conform clasamentului realizat de jurnalistii de moda, sub patronajul reputatei agentii ELITE (Viena) , in martie 1999,ARTEMIS se situeaza pe primul loc in Brasov si in primele 10 agentii de modele din Romania. Un an mai tarziu, in cadrul concursului „TOP MODEL ROMANIA”, ARTEMIS este nominalizata ca „cea mai buna agentie” din provincie.
    Revista Biz o nominalizeaza in primele 5 agentii din tara,iar “The Business Review” o include in topul celor mai bune agentii din Romania in “The Work Book”. In perioada 2001-2014 agentia este prezenta in topul firmelor alcatuit de Camera de Comert si Industrie Brasov, in 2014 obtinand diploma de excelenta ptr ramanerea in top si pentru cei 20 de ani de activitate.
    ARTEMIS se ocupa de descoperirea, formarea si lansarea modelelor. Se adreseaza potentialelor modele din Brasov si din judetele limitrofe Brasovului. Agentia are , in permanenta , in atentie, dezvoltarea departamentelor sale, respectiv: Departamentele Modele Copii ( varsta 10luni-14 ani), Modele Fete, Modele Baieti, dar si Departamentul Casting Actori(Talents) si Real People (look-uri diferite pentru figuratie filmare).
    Website: www.artemismodels.ro