Aplicatii iOS / Android

APLICATII IOS / ANDROID

 

Nu ratati revolutia smartphone-urilor! Oamenii petrec mai mult timp cu smartphone-ul lor, decat cu partenerul lor, familia sau rudele. Facebook, Twitter, WhatsApp, Evernote… Acest lucru inseamna ca aplicatiile de mobil ar trebui sa fie o parte integranta a mixului de comunicare. Aplicatiile sunt dezvoltate special pentru smartphone-uri si, prin urmare, functioneaza mult mai bine decat un website mobil sau un website normal accesat dintr-un browser mobil.

Toate companiile vor avea propria lor aplicatie in urmatorii ani, ceea ce inseamna ca nu va veti mai putea diferentia usor fata de concurenta. Un website, pliante si brosuri? Toata lumea le are, dar nu toata lumea are o aplicatie. Dezvoltarea si promovarea unei aplicatii de mobil poate, prin urmare, reaprinde interesul fata compania dumneavoastra.

O aplicatie ofera un canal suplimentar de vanzari. Puteti prezenta produsele companiei dumneavoastra si le puteti chiar vinde direct din aplicatie. Utilizatorii pot fi intotdeauna la curent cu noile produse oferite de magazinul dumneavoastra fiind notificati direct pe telefonul mobil, in cadrul aplicatiei cu o oferta de produse, promotii, etc. Restaurantele si hotelurile, de exemplu, ofera aplicatii clientilor lor, care sa le permita sa rezerve o masa sau o camera.

Se pot integra in cadrul aplicatiei dumneavoastra chiar si metode de plata online. De exemplu, daca trimiteti utilizatorilor un mesaj cu promotii din saptamana curenta, utilizatorii au tendinta de a cumpara mai repede, acestia putand sa plateasca direct din aplicatie.

Telefonul este accesoriul indispensabil fiecarui om. Profitati de avantajele tehnologiei unei noi ere si oferiti-le clientilor dumneavoastra noutati, oferte speciale direct pe telefon. Va veti inmulti sansele de a va creste vanzarile si de a va spori notorietatea!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE APLICATII IOS / ANDROID?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Aplicatii iOS / Android.