Mobile Web Design

MOBILE WEB DESIGN

 

Indiferent ca incepeti un business online sau activati deja pe aceasta piata, utilizatorii de telefoane mobile nu trebuie neglijati – deoarece, conform statisticilor, acestia sunt de ordinul milioanelor, doar in Romania! Indiferent de nisa in care activati, o mare parte dintre cele cateva milioane de internauti mobili din Romania folosesc telefonul mobil pentru a se interesa de produse, servicii si, datorita mobilitatii si simplitatii pe care o ofera tehnologia, efectueaza cumparaturi – pe scurt, pot genera profit pentru compania dumneavoastra!

 

DE CE ESTE IMPORTANT UN WEBSITE OPTIMIZAT PENTRU TELEFOANE MOBILE?

 

Din nefericire, sunt multe telefoane care nu pot citi paginile web obisnuite, adaptate pentru utilizatorii de calculator, motiv pentru care puteti pierde un numar mare de clienti sau simpli cititori – potentiali clienti. Pentru a oferi noilor dvs clienti o interfata adecvata telefoanelor mobile, aveti nevoie de profesionisti care sa creeze sau sa adapteze o platforma dedicata acestora.

 

CE VA OFERIM?

 

Indiferent ca aveti deja un website obisnuit (dedicat utilizatorilor de calculator/notebook) sau abia doriti sa intrati pe piata online, suntem capabili sa gandim proiectul dvs in maniera in care sa aveti posibilitatea de a genera profit pe baza platformelor mobile. Suntem capabili sa adaptam actuala dvs platforma in varianta mobila sau sa cream una de la inceput, atenti la fiecare detaliu, respectand viziunea dumneavoastra!

Firme cunoscute din Romania au beneficiat de serviciile noastre si pe acest plan, iar noi, acum, va propunem sa va extindeti atat orizonturile, cat si potentialul de captare a consumatorilor mobili – pentru toate acestea trebuie doar sa accesati pagina noastra de contact!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE MOBILE WEB DESIGN?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Mobile Web Design.

Aplicatii iOS / Android

APLICATII IOS / ANDROID

 

Nu ratati revolutia smartphone-urilor! Oamenii petrec mai mult timp cu smartphone-ul lor, decat cu partenerul lor, familia sau rudele. Facebook, Twitter, WhatsApp, Evernote… Acest lucru inseamna ca aplicatiile de mobil ar trebui sa fie o parte integranta a mixului de comunicare. Aplicatiile sunt dezvoltate special pentru smartphone-uri si, prin urmare, functioneaza mult mai bine decat un website mobil sau un website normal accesat dintr-un browser mobil.

Toate companiile vor avea propria lor aplicatie in urmatorii ani, ceea ce inseamna ca nu va veti mai putea diferentia usor fata de concurenta. Un website, pliante si brosuri? Toata lumea le are, dar nu toata lumea are o aplicatie. Dezvoltarea si promovarea unei aplicatii de mobil poate, prin urmare, reaprinde interesul fata compania dumneavoastra.

O aplicatie ofera un canal suplimentar de vanzari. Puteti prezenta produsele companiei dumneavoastra si le puteti chiar vinde direct din aplicatie. Utilizatorii pot fi intotdeauna la curent cu noile produse oferite de magazinul dumneavoastra fiind notificati direct pe telefonul mobil, in cadrul aplicatiei cu o oferta de produse, promotii, etc. Restaurantele si hotelurile, de exemplu, ofera aplicatii clientilor lor, care sa le permita sa rezerve o masa sau o camera.

Se pot integra in cadrul aplicatiei dumneavoastra chiar si metode de plata online. De exemplu, daca trimiteti utilizatorilor un mesaj cu promotii din saptamana curenta, utilizatorii au tendinta de a cumpara mai repede, acestia putand sa plateasca direct din aplicatie.

Telefonul este accesoriul indispensabil fiecarui om. Profitati de avantajele tehnologiei unei noi ere si oferiti-le clientilor dumneavoastra noutati, oferte speciale direct pe telefon. Va veti inmulti sansele de a va creste vanzarile si de a va spori notorietatea!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE APLICATII IOS / ANDROID?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Aplicatii iOS / Android.

Aplicatii Online

APLICATII ONLINE

 

O aplicatie online (sau aplicatie web) este accesibila printr-un browser pe internet sau intr-o retea locala (un intranet). Punctul forte al unei aplicatii web este ca poate fi folosita de un numar infinit de utilizatori, fara ca acestia sa trebuiasca sa o instaleze si configureze pe propriul calculator. Un exemplu de aplicatie online este webmailul sau de ce nu, programul nostru de facturare, CMS-ul nostru, sau aplicatia de Newsletter.

Prin intermediul unei aplicatii online se pot stoca, gestiona, modifica, trimite, primi si procesa informatia folosind conectivitatea internerului, folosind mai multi utilizatori, mai multe statii de lucru si mai multe procese in acelasi timp. Deoarecere aplicatia este bazata pe internet nu exista incompatibilitati hardware, virusi, aplicatia si informatia fiind stocate pe un server securizat.

De cele mai multe ori o aplicatie online este una personalizata, asa ca spuneti-ne problema dumneavoastra si noi vom veni cu o solutie de gestionare a informatiei, a furnizorilor, a facturilor, a devizelor, a produselor etc., special conceputa si creata pentru dumneavoastra.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE APLICATII ONLINE?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Aplicatii Online.

CMS

CMS

 

CMS-ul nostru a fost gandit si organizat in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit, este propria noastra platforma, gandita sa fie flexibila si adaptabila oricarui proiect web.

Diferenta dintre CMS-ul nostru si celelate solutii open source este aceea ca platforma noastra este personalizata pentru a se potrivi nevoilor tale. Ai nevoie de o sectiune de noutati sau poate de o galerie foto? Acest CMS se adapteaza in totalitate nevoilor tale. Nu este intocmai un produs, este mai degraba o solutie de dezvoltare pe care o adaptam oricarui proiect.

CMS-ul este usor de folosit. Vei avea posibilitatea de adaugare/editare/stergere/ordonare a informatiilor din site-ul tau.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE CMS?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare CMS.

Identity / Logo

IDENTITY/LOGO

 

Pentru foarte multe firme, clientii sunt mai usor de castigat decat de pastrat, aceasta fiind o adevarata problema, pentru ca productivitatea unei companii, online sau offline, este direct influentata de forta prin care isi atrage noii clienti, si mai mult de atat, de actiunile pe care le intreprinde pentru a-i pastra! Totusi, chiar si cu specialisti in relatii cu publicul, brandul dvs ar putea sa nu aiba puterea necesara pentru a-si continua actualele parteneriate.

 

STABILIREA IDENTITATII DUMNEAVOASTRA ESTE CHEIA!

 

Pentru ca simplul consumator degeaba asimileaza experiente pozitive cu dvs daca pe viitor nu va reusi sa le coreleze cu brandul! Este interesant cum oamenii reactioneaza la diferite culori, forme, iar modalitatea cea mai buna prin care puteti lega direct calitatea produselor / serviciilor oferite cu brandul dumneavoastra, este logo-ul.

Acest logo, odata realizat, apare peste tot in firma dumneavoastra – pe etichete, facturi, bannere, carti de vizita etc – in acest fel, placutele amintiri alaturi de dumneavoastra vor credita compania pe care o conduceti!

 

CE VA PROPUNEM?

 

Va propunem o identitate usor inteleasa de fiecare consumator, care sa se muleze perfect pe ceea ce intreprindeti dumneavoastra ca brand! De la carti de vizita pana la template-uri de foi cu antet, suntem capabili sa va propulsam cu incredere afacerea in zona dorita de dumneavoastra, sau sa va imbunatatim actualele performante – pentru ca doar in acest fel, clientii dumneavoastra pot fi “educati” sa priveasca prin prima brandului si nu neaparat catre produs / serviciu. Noi ne angajam sa va transformam afacerea intr-o identitate corporativa coerenta cu un impact vizual pozitiv, memorabil.

Suntem siguri ca deja aveti o viziune asupra a ceea ce doriti sa fiti ca brand, iar echipa noastra va poate prelua oricand cererile, apeland sectiunea de contact!

 

CAT COSTA SERVICIILE DE IDENTITY/LOGO?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Identity/Logo.

Newsletter

Una din cele mai eficiente tehnici de a pastra legatura cu actualii clienti este newsletterul – emailul promotional sau informativ, care ajunge periodic la un grup de persoane interesate direct de ceea ce promovati dumneavoastra in zona online. Newsletterul are rolul esential de a oferi mereu informatii relevante nisei dvs, pentru ca altfel, indiferent de expunerea dumneavoastra in mediul online, vechii clienti, multumiti sau nu, vor uita cu cine au intrat in contact si vor cauta alte companii care sa le serveasca nevoile. Evitati acest scenariu, apeland la cea mai sigura si stabila modalitate de comunicare cu acestia!

 

EMAIL MARKETINGUL ARE NEVOIE DE UN INSTRUMENT PE MASURA!

 

Pentru ca degeaba aveti profesionisti in email marketing sau relatii cu publicul daca instrumentul pe care il folositi nu este unul puternic si eficient. Cand vorbim de instrument, ne referim la platforma de administrare, creare si trimitere emailuri – pe scurt, softul de newsletter.

 

CE VA PUTEM NOI OFERI?

 

Prologue Advertising vine in ajutorul tuturor intreprinzatorilor cu un sistem de newsletter eficient, asigurand flexibilitatea si garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie – pentru ca noi am creat un soft care sa va permita o gestiune simpla a tuturor emailurilor si, prin parteneriatele pe care le avem, garantia ca fiecare mesaj ajunge acolo unde trebuie, la clienti, in inbox!

Un sistem de newsletter presupune investitii foarte mari, mai ales daca este unul de calitate, care garanteaza livrarea emailurilor in proportii de pana la 100%. Dar credem ca oricat de exigente sunt nevoile dumneavoastra, noi va putem satisface pe acest plan!

Sistemul permite un management avansat al utilizatorilor (abonatilor), acestia putand fi organizati in diferite grupuri de interes. Newsletterele se pot trimite in doua formate: cu articole (integrate intr-un design personalizat), sau format pur HTML, oferindu-va posibilitatea formatarii textelor cu ajutorul unui editor asemanator Word-ului.

De asemenea am implementat functia de abonare/dezabonare (pentru a nu fi considerat spam), dar si optiunea de vizualizare online, in cazul in care abonatii nu pot deschide emailul primit. Trimiterile se fac folosind autentificare SMTP si semnatura DKIM.

Aplicatia de newsletter furnizeaza rapoarte referitoare la numarul de email-uri trimise si numarul de abonati care au citit newsletterul. In partea dreapta puteti vedea si cateva screenshot-uri ale aplicatiei noastre.

Daca aveti intrebari sau doriti sa aflati mai multe detalii despre aceasta aplicatie, nu ezitati sa ne contactati.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE REALIZARE NEWSLETTER?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru realizare Newsletter.

Social Marketing

SOCIAL MARKETING

 

Comparativ cu tehnicile de marketing traditionale, offline, SMM (Social Media Marketing) reprezinta in zilele noastre o intrega industrie bazata pe tehnici si secrete prin care un simplu vizitator poate fi transformat in client – prin intermediul retelelor de socializare, desigur! Reamintim ca prin retea de socializare se intelege: Serviciul de video sharing Youtube, Facebook, Twitter, Digg si altele – care sunt mai putin cunoscute la noi, in Romania.

 

CARE ESTE AVANTAJUL RETELELOR DE SOCIALIZARE?

 

Principalul avantaj, dar si dezavantaj in acelasi timp, este usurinta cu care utilizatorii de internet pot face schimb de informatii – cu alte cuvinte, fiecare pagina de internet, indiferent de scopul ei, poate fi trimisa de catre internaut mai departe, prietenilor lui, atat pe Twitter, cat si pe Facebook sau Digg. Prin faptul ca o informatie este utila atat pentru internaut, cat si pentru prietenii sai, stirea / informatia are sanse mare sa mearga mai departe in lumea “social media”. In acelasi timp, un dezavantaj foarte mare este abundenta de informatii cu care sunt atacati utilizatorii – fenomen care starneste ignoranta in randul acestora.

Alt avantaj al retelelor sociale este usurinta cu care clientii sau potentialii dvs clienti interactioneaza intre ei – avand un produs bun pe piata, acestia il comenteaza, iar sansele sa ajunga si mai departe in randul prietenilor prietenilor sunt mari!

Si mai in mare, SMM (Social Media Marketing) se ocupa cu elaborarea unui set de reguli si valori care pot starni in randul internautilor multe dezbateri – sub forma de lauda sau critica.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE SOCIAL MARKETING?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Social Marketing.

Google AdWords

GOOGLE ADWORDS

 

Cel mai mare program de advertising online din lume, Google Adwords, poate fi si cel mai eficient doar daca stiti cum functioneaza si ce trebuie sa evitati – pentru a genera rezultate cat mai bune afacerii dumneavoastra!

 

CUM FUNCTIONEAZA PRACTIC ADWORDS?

 

Adwords este practic o piata de cuvinte-cheie. Fiecare afacere (website) reflecta anumite cuvinte-cheie, iar promovarea prin Adwords se caracterizaza prin reclama direct in motorul de cautare, sau pe alte website-uri care folosesc aceleasi cuvinte-cheie. In contextul in care cuvintele-cheie (keywords) reprezinta relevanta unei nise – reclama trebuie creata in asa fel incat sa ajunga acolo unde trebuie: in ochii celor interesati de ce promovati! De aici deducem un singur lucru: o campanie Adwords creata cu multe cuvinte-cheie va spori traficul, insa va ajunge si in ochii celor mai putin interesati!

 

CUM FOLOSITI GOOGLE ADWORDS LA MAXIMUL POTENTIAL?

 

Monitorizarea si optimizarea licitatiilor este foarte importanta, iar pretul pe care il acordam trebuie sa varieze. Intr-o campanie Adwords de succes, se incepe cu suma mari spre mai mici! Aici, insa, intervenim noi. Experienta pe care o avem (peste 5 ani de lucru cu Google Adwords) va va ajuta sa va mariti vanzarile prin oprimizarea si urmarirea evolutiei campaniilor.

Daca sunteti interesat sa porniti o campanie Google Adwords, nu ezitati sa ne contactati si veti beneficia de cupoane valorice oferite de Google prin noi si programul Google Engage.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE GOOGLE ADWORDS?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Google AdWords.

Optimizare SEO

DE CE OPTIMIZARE (SEO)?

 

Daca inca mai credeti ca e suficient sa aveti un site, probabil ati pierdut sansa sa va aflati printre primele pozitii in principalele motoare de cautare si directoare, implicit sa fiti gasit cu ajutorul acestora pe internet.

Incercati sa va gasiti site-ul tastand cuvinte cheie reprezentative pt firma dvs si serviciile pe care le oferiti. Nu o regasiti in primele pagini ? Nu-i nici o problema, cel putin acum stiti de ce aveti nevoie de SEO pentru site-ul dvs.

 

CE ESTE OPTIMIZAREA PENTRU MOTOARE DE CAUTARE (SEO)?

 

Optimizarea pentru motoare de cautare este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul sau calitatea traficului pe un site web, reprezinta modificarile calitative aduse continutului unei pagini web pentru motoarele de cautare, astfel ajutand potentialii clienti sa gaseasca site-ul mult mai usor.

Optimizarea bazata pe strategii etice de marketing asigura rezultate pe termen lung, obtinerea si pastrarea traficului si este generatoare de cea mai mare marja de profit dintre toate strategiile de marketing online.

Procesul de baza al optimizarii consta in crearea unui site in maniera in care sa fie usor de citit, indexat si clasat de catre motoarele de cautare iar continutul sa fie strict orientat catre utilizator. Aceastea sunt conditiile minime ce trebuie luate in seamna pt ca un site sa fie indexat de catre motoarele de cautare.

Site-urile de succes sunt acelea care din punct de vedere estetic sunt placute de vizitatori, usor de navigat si favorabile pentru motoarele de cautare.

Optimizarea paginii web este esentiala in promovarea unui site. Optimizarea siteurilor pentru motoarele de cautare reprezinta cumulul de procedee pe care expertii Seo le aplica pentru a pozitiona cat mai bine un site in motoarele de cautare.

SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra. Apelati acum la specialistii nostri in SEO si culegeti recompensele in viitorul cat mai apropiat.

 

CAT COSTA SERVICIILE DE OPTIMIZARE SEO?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa itii ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale.
Contacteaza acum unul dintre specialiștii noștri pentru Optimizare SEO.

Magazin Online

magazin-online-1

AI NEVOIE DE UN MAGAZIN ONLINE?

 

CIP Graphics va sta la dispozitie pentru creare magazin online cu cele mai avantajoase preturi. Daca doriti un magazin online cu adevarat profesional, de cea mai buna calitate nu ezitati sa cereti o estimare de pret.

 

CIP SHOP Professional este o platforma eCommerce conceputa pentru firmele ce doresc o crestere rapida si au obiective ambitioase. Cu software-ul CIP SHOP puteti construi un site de comert online cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online si va imbunatati loialitatea clientilor. Veti observa cat de usor si simplu este sa adaugati produsele in magazinul dvs., sa gestionati stocul, sa solutionati cererile de returnare si multe alte facilitati.

 

  • Plati
  • Gestionarea comenzilor
  • Multiple metode de plata
  • Import produse
  • SEO
  • Galerie foto-video de prezentare
  • Marketing produse
  • Marketing clienti

Vreau o oferta de pret!

 

magazinonline

CE FACILITATI OBTII CU UN MAGAZIN VIRTUAL WEB LABS SHOP?

 

 • Poti prezenta preturi diferite pentru un singur produs (bazat pe culoare, marime, cantitate etc);
 • Beneficiezi de motor de cautare intern si filtru de sortare produse;
 • Poti personaliza atributele produsului (marime, culoare, etc.);
 • Ai posibilitatea stabilirii unor taxe suplimentare (TVA, timbru verde, taxa de transport, etc);
 • Poti crea / clona si introduce un numar nelimitat de produse;
 • Beneficiezi de posibilitatea platilor online;
 • Odata creat magazinul online, facilitam conectarea acestuia la retelele de socializare;
 • Facilitam promovarea anumitor oferte cheie in magazinul virtual: oferte speciale, produse complementare, produse similare, etc.
 • Gestionarea extrem de usoara a stocurilor iti va permite o mai buna administrare a timpului alocat zilnic;
 • Managementul comenzii cuprinde istoricul, anuntarea clientului si editarea starii;
 • Oricand poti accesa un raport detaliat de vanzari;
 • Poti crea grupe de cumparatori care beneficiaza de reduceri (fidelizare);

 

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

 

CAT COSTA UN MAGAZIN ONLINE?

 

Echipa CIP Graphics este pregatita sa iti ofere cea mai buna oferta de pret, adaptata afacerii tale. Contacteaza acum unul dintre specialistii nostri pentru creare magazin online.